Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καλαμάτα Ελλάδα

 Κάντε Κράτηση
Παραλαβή
  
Παράδοση
  
Χώρα Κατοικίας
Νόμισμα
Site Secured with COMODO SSL
 Ειδικές Προσφορές - Καλαμάτα, Ελλάδα

Καλαμάτα Λιμάνι

Fiat Doblo Station Wagon Diesel από €27 / ημέρα → USD 31
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλό Νερό

Suzuki Celerio από €13 / ημέρα → USD 15
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλαμάτα Αεροδρόμιο KLX

Seat Ibiza Diesel από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κυπαρισσία

Kia Rio από €15 / ημέρα → USD 17
εβδομαδιαία ενοικίαση

Πεταλίδι

Hyundai Accent από €15 / ημέρα → USD 17
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλό Νερό

Seat Mii Automatic από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κυπαρισσία

Peugeot 207 από €15 / ημέρα → USD 17
εβδομαδιαία ενοικίαση

Πεταλίδι

Toyota Yaris Diesel από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλαμάτα Λιμάνι

Chevrolet Matiz από €11 / ημέρα → USD 13
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλαμάτα Αεροδρόμιο KLX

Hyundai I30 Automatic από €23 / ημέρα → USD 27
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλαμάτα Λιμάνι

Citroen C4 από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλό Νερό

Opel Corsa Diesel από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Καλαμάτα Αεροδρόμιο KLX

Hyundai I30 από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κυπαρισσία

Hyundai Getz από €13 / ημέρα → USD 15
εβδομαδιαία ενοικίαση

Πεταλίδι

Fiat Grande Punto Diesel από €18 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Imperial Car Rental - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καλαμάτα, Ελλάδα

Η Καλαμάτα είναι πρωτεύουσα και κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας, χτισμένη στη θέση της Ομηρικής πόλης Φαραί, στον μυχό του Μεσσηνιακού κόλπου στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, ευνοημένη λόγω της θέσης της με εξαιρετικό, ήπιο κλίμα. Το λιμάνι Καλαμάτας και ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας "Καπετάν Βασίλειος Κωνσταντακόπουλος" εξυπηρετούν την πρόσβαση από θαλάσσης και αέρος, ενώ είναι εύκολη και η οδική πρόσβαση στην πόλη με το ικανοποιητικό δίκτυο υπεραστικών και αστικών συγκοινωνιών και τους ποδηλατοδρόμους. Ωστόσο, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental Καλαμάτα θα διευκολύνει θεαματικά τις μετακινήσεις σας στην περιοχή. Η σημερινή ονομασία της πόλης προέρχεται από το παλαιότερο όνομα Καλάμαι, από τους καλαμιώνες στις όχθες του Νέδοντα ποταμού.

Ήδη από την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού στην περιοχή είχε αναπτυχθεί ένας ακμαίος πολιτισμός, όπως μαρτυρούν τα πρωτοελλαδικά μέγαρα που ανασκάφηκαν στη θέση Ακοβίτικα. Ο οικισμός κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους μετασχηματίστηκε σε πόλισμα-φρούριο, μετά την Δ’ Σταυροφορία καταλαμβάνεται από τους Φράγκους, κατόπιν περνά στους Παλαιολόγους του Μυστρά, κατακτάται από τους Οθωμανούς, ελέγχεται από τους Βενετούς, απαλλάσσεται από τον τουρκικό ζυγό το 1821, βιώνει τη γερμανική κατοχή του 1940-1944 και μετά την απελευθέρωση αρχίζει να αναπτύσσεται θεαματικά, μέχρι τις μέρες μας. Οι ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την περιοχή με τα πολλά αξιοθέατα και φυσικές ομορφιές.

Ξεκινώντας από το ιστορικό κέντρο στην πόλη της Καλαμάτας, επισκεφθείτε τα μουσεία της, όπως το Μπενάκειο Μουσείο, Λαογραφικό Μουσείο, Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, Δημοτικό Ωδείο, Δημοτική Πινακοθήκη, Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, Κεντρική Βιβλιοθήκη και το Μέγαρο Χορού όπου γίνεται το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Θαυμάστε τον Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, με τα διπλά κωδωνοστάσια και τους ασημένιους τρούλους, στην πλατεία Υπαπαντής. Επιβάλλεται μια βόλτα στα Παπλωματάδικα και στις στοές Λόντου και Βαρβουτσή, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης, πάντα γεμάτα με τραπεζάκια, και κόσμο.

Με τη ευκολία μετακινήσεων που δίνει η ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental, θα μπορέσετε να επισκεφθείτε στα δυτικά της πόλης τον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο στα Ακοβίτικα, με τα κολοσσιαίων διαστάσεων Πρωτοελλαδικά Μέγαρα και τον μεγάλο ναό του Ποσειδώνος που λατρευόταν στην περιοχή τουλάχιστον από τα Πρωτογεωμετρικά χρόνια. Το σύμβολο της Καλαμάτας είναι η μικρή βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, κατασκευασμένη στις αρχές του 11ου αιώνα. Απολαύστε την πανοραμική θέα στην πόλη από το Φράγκικο Κάστρο και επισκεφθείτε το Πάρκο Σιδηροδρόμων και το Υπαίθριο Σιδηροδρομικό Μουσείο, το μεγαλύτερο της Ελλάδας, βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σπουδαίο βιομηχανικό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί το εγκαταλελειμμένο κτίριο των Κυλινδρόμυλων Μεσσηνίας «Ευαγγελίστρια», χτισμένο το 1926, στα ανατολικά του λιμανιού. Ανατολικότερα, από το πανέμορφο προάστιο Βέργα ως το λιμάνι της Καλαμάτας, βρίσκεται η παραλία της πόλης, μια ονειρεμένη, ατελείωτη παραλία κάτω από τον Ταΰγετο, κατά μήκος της λεωφόρου Ναυαρίνου, με μεγάλα πεζοδρόμια, φοίνικες και υπέροχα νεοκλασικά κτίρια των αρχών του 20ού αιώνα.

Για περισσότερες παραλίες, εκτός πόλης, πάρτε το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental Καλαμάτα και ανακαλύψτε πανέμορφους γραφικούς οικισμούς και αξέχαστες ακρογιαλιές, όπως η Μεθώνη, η Φοινικούντα, η Πύλος, η Costa Navarino, η Κυπαρισσία και το Καλό Νερό στις δυτικές ακτές της Μεσσηνίας αλλά και η Κορώνη, το Πεταλίδι, η παραλία Μεσσήνης, η Καρδαμύλη και η Στούπα μέσα στον Μεσσηνιακό Κόλπο που θα σας μαγέψουν με τις ομορφιές τους.

Μην φύγετε από την Καλαμάτα χωρίς να επισκεφθείτε τον εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Μεσσήνης, όπου βρίσκεται το ενεργό και σήμερα Θέατρο της Αρσινόης, η Αρκαδική Πύλη με τους οκτώ πύργους της και ο ναός της Αρτέμιδος Φωσφόρου ή Ορθίας Αρτέμιδος. Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου Imperial Car Rental θα συμβάλλει στο να γνωρίσετε και να απολαύσετε στο μέγιστο τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Καλαμάτας, αυτής της σύγχρονης, χαρούμενης πόλης που διατηρεί την ιστορική της ταυτότητα σε κάθε της γωνιά και κάθε έκφανση της καθημερινότητάς της.© 2019 Imperial Car Rental